Viktig vinst för Vipers

Publicerad 23 januari 2016
Fem mål på fem matcher. Vilken succécomeback av David Östergren.

Växjö Vipers tog en riktigt skön vinst i söndagens hemmamöte med Granlo. Nästjumbon hängde med länge, men sista tio minuterna avgjorde hemmalaget och slutsiffrorna blev 6-3.

Efter en mållös första period gav David Östergren Växjö Vipers ledningen i andra perioden. Innan perioden var över kvitterade Granlo genom Ondrej Mikes.

I tredje perioden tog Växjö Vipers åter initiativet efter mål av Manuel Engel. Granlo replikerade ett par minuter senare genom Magnus Jansson. Med dryga tio minuter kvar tog Växjö Vipers ledningen igen. Och efter Valdemar Ahlroths 3–2-mål höll man matchen ut.

Slutsiffrorna blev 6–3 efter att även Johan Roos nätat och siste målskytt blev David Östergren som nu gjort fem mål på fem matcher efter sin comeback.