Annons

Vipers Dream Team till SM-finalerna

Publicerad 3 februari 2016
Foto: Ola Agermark
Foto: Ola Agermark

Herrlaget spelar för en plats i slutspelet men redan nu står det klart att Växjö Vipers ska till Stockholm och SM-finalerna. Spelarna i Dream Team, Vipers lag för personer med funktionsnedsättning, ska få uppleva finalerna på Tele 2 Arena i april. Det har blivit verklighet för spelarna efter att Atea i Växjö sponsrat laget med resan.

– När vi fick höra om Dream Team och Vipers fantastiska verksamhet ville vi göra något för grabbarna som kämpar på trots få spelare. Det känns bra kunna stötta laget och Vipers och vi hoppas de får en kul resa till Stockholm, säger Oskar Aspengren på Atea till klubbens hemsida.

Annons

Han berättar till klubbens hemsida att de tittar noga på föreningarnas verksamhet innan de eventuellt går in och stödjer dem. De anser att det är viktigt att en förening är mer än ett a-lag och att Växjö Vipers har en stor ungdomsverksamhet och bredd vid sidan av A-laget.

Vipers Dream Team som lag har haft fina framgångar men söker fler spelare till truppen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons