Vipers föll på hemmaplan

Under onsdagskvällen förlorade Växjö Vipers mot Höllviken med 6-7 på Fortnox Arena.
Publicerad 11 oktober 2017

Bortalaget gjorde första målet efter drygt sju minuter men innan perioden var över kvitterade Ludwig Persson, framspelad av Jesper Sankell, i powerplay.

Spelarna tände till i andra perioden som slutade 3-4. Vipers målskyttar var Oliver Johansson och Johan Roos.

André Andersson kvitterade efter drygt tio minuters spel i tredje men sista perioden blev lite av en målfest. Höllviken gjorde 4-5, Magnus Jansson kvitterade, Höllviken svarade med två snabba mål innan Magnus Jansson gjorde ytterligare ett.

Trots att Vipers slutligen plockade målvakten blev det inga fler mål och matchen slutade med en förlust.