Vipers i praktiken klart för slutspel

Publicerad 25 februari 2016

Det blev seger för Växjö mot Mullsjö med 6-3 i torsdagens match. Vinsten innebär att hemmalaget klättrar upp till en femte plats i tabellen, förbi dagens motståndare. Det innebär också att Vipers i princip är klart för slutspel. Det enda hotet är AIK, som med två matcher kvar har sex poäng och hela 42 mål upp till Växjö.

Redan efter 30 sekunder tog hemmalaget ledningen genom poängkungen André Andersson. Drygt två minuter efter gjorde Oliver Johansson 2-0 och innan periodens slut skulle även Filip Kjellsson skriva in sig i målprotokollet.

I andra perioden fortsatte Vipers skapa chanser och efter 04.08 kunde André Andersson göra sitt andra mål i matchen till 4-0. Innan perioden var över hade lagen gjort ett varsitt mål.Vipers 5-1 gjordes av Oliver Uhrberg, på pass av Valdemar Ahlroth som stod för tre assist i matchen.

I sista perioden bättrade Mullsjö på siffrorna men det räckte inte till mer än förlust med 6-3. Vipers sista målskytt blev återigen Oliver Uhrberg.