Annons

Vipers tar avstånd från supportrars hån

Publicerad 5 april 2017
Foto: Smålandsposten
Foto: Smålandsposten

Under onsdagskvällen förlorade Växjö Vipers mot Mullsjö med 9-5 och det står nu 1-1 i semifinalserien. Läs mer om det här.

Men det var inte bara själva spelet som hamnade i fokus i Nyhemshallen. När första perioden var över tog ett gäng Växjösupportrar på sig regnponchos och höll upp en banderoll med texten "Spotta nu då!". Något som kan ses som en pik mot Mullsjös Kim Ganevik. Han blev nämligen avstängd i två matcher efter att ha spottat mot Linköpingsupportrar i kvartsfinalen, enligt Jönköpingsposten.

Annons

Växjö Vipers tog dock tydligt avstånd från banderollen på sin twittersida. Se deras inlägg nedan.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Vipers tar avstånd från banderollen som hölls upp av några supportrar.Vi vill bidra till bra stämning på matcherna. Och må bästa lag vinna!</p>&mdash; Växjö Vipers (@vaxjovipers) <a href="https://twitter.com/vaxjovipers/status/849679388312580105">April 5, 2017</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons