Vipers vände underlägen till vinst

Publicerad 22 september 2016

Växjö Vipers bortabesegrade Warberg med 5-3. Det var hemmalaget som tog ledningen efter drygt åtta minuter men precis innan första periodvilan gjorde Eddie Granberg 1-1 till Vipers.

I andra perioden tog Warberg åter ledningen men Vipers kvitterade mindre än minuten senare genom Linus Pettersson. Efter 10.40 i andra perioden gjorde Jesper Sankell 3-2 och Vipers var för första gången i matchen i ledning.

En ledning som skulle utökas till 4-2 genom Valdemar Ahlroth drygt fem minuter in i den sista perioden. Med mindre än sju minuter kvar på matchen satte Linus Pettersson 5-2 och trots att Warberg kunde göra ett reduceringsmål vänder Växjö Vipers hem med en ny seger.