Vipers vann i hemmapremiären

Vinst i säsongspremiären. Vinst i hemmapremiär. Förra säsongens SM-finalist Växjö Vipers har inlett den här säsongen på bästa tänkbara sätt med två vinster av två möjliga.
Publicerad 1 oktober 2017
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Lena Gunnarsson

Söndagens hemmapremiär i SSL mot Pixbo slutade med seger med 5-2, varav tre av målet gjorde i powerplay. Vipers tog ledningen efter 16 minuter genom Markus Jonsson men bara minuter senare kvitterade Pixbo till 1-1.

I den andra perioden visade Växjö Vipers upp ett fint spel och laget kunde återta ledningen. Efter halva matchen gjorde André Andersson 2-1 och innan pausvilan utökade Ludwig Persson Vipers ledning.

Manuel Engel gjorde 4-1 i den sista perioden. Pixbo reducerade med 17 sekunder kvarmen direkt efteråt gjorde Jesper Sankell 5-2, vilket blev slutresultatet.