Vipers vann inför storpublik

Publicerad 13 november 2016

Växjö Vipers bjöd på inträdet till söndagens SSL-match mot Sirius. Det lockade nästan 1500 åskådare till Fortnox Arena. Publiken fick se en jämn match som avgjordes först i slutminuterna. Hemmalaget vann med 5–3 och befäster sin plats i toppen av tabellen.

Valdemar Ahlroth öppnade målskyttet i första perioden, men mindre än minuten senare kvitterade Mattias Jansson för Sirius. I andra perioden tog Sirius ledningen. Oliver Johansson satte 2–2 för Växjö Vipers efter 3.55 i tredje perioden, men Sirius tog ledningen ännu en gång.

Växjö Vipers kapten Filip Kjellsson satte 3–3 efter 8.41. Matchavgörandet kom i slutminuterna. Christopher Holmér gjorde 4–3 till Växjö Vipers med tre minuter kvar och med 16 sekunder kvar på klockan satte Oliver Johansson sitt andra mål för kvällen.