Vipersförlust inför storpublik

Publicerad 26 februari 2017

1205 åskådare tog till Fortnox Arena under söndagseftermiddagen för att se Växjö Vipers mot Linköping. De flesta fick vända hem besvikna efter en Vipersförlust med 5–8. …

Växjö Vipers öppnade bäst och ledde med 1–0 efter första perioden. Målet gjorde Victor Hansson och ledningen var i underkant.

I andra perioden vände Linköping, men Oliver Johansson kvitterade innan perioden var över.

Växjö Vipers öppnade starkt i tredje perioden. Magnus Jansson och Manuel Engel fixade 4–2. Det följdes av tre raka mål för gästerna innan André Andersson kvitterade.

Linköping skulle dock återta ledningen och i sedan kom ytterligare två mål i Vipers bur efter att Eero Kosonen lämnat.

Linköping är ingen favoritmotståndare för Växjö Vipers just nu. Trots dagens förlust behåller man andraplatsen i serien.