Vipersstjärnan målskytt i landslagsdebuten

Publicerad 27 april 2017
Vipers två landslagsdebutanter Niklas Ramirez och Ludwig Persson. Foto: Smålandsposten

Det svenska herrlandslaget i innebandy spelar den här veckan Euro Floorball Tour. I laget finns Markus Jonsson, Ludwig Persson och Niklas Ramirez från Växjö Vipers. För de två sistnämnda innebar torsdagens match mot Schweiz debut i A-landslaget.

Just Niklas Ramirez fick bli målskytt i sin debut genom att göra matchens första mål. Markus Jonsson noterades för en assist medan Ludwig Persson lämnade planen poänglös. Sverige vann matchen med 6-5 efter stor dramatik. Det svenska landslaget ledde med 5-1 efter 25 minuter men var nära att tappa ledningen.

I den andra perioden sprang Ludwig Persson in i landslagskompisen Mattias Samuelsson och blev liggande ett tag. Enligt Innebandyförbundets Twitter fick han vårdas utanför planen och tog sig för axeln.