Annons

Viperssupporter ansluter från Europa

Publicerad 21 april 2017
Foto: Privat
Foto: Privat

Sex bussar med Vipersfans åker mot Stockholm för att se laget på plats i lördagens SM-final i Globen. Patrik Lundberg, ursprungligen från Moheda, gör en ännu längre resa. Han tar flyget från hemmet i München i södra Tyskland.

– Som innebandygalning och stort Vipersfan var det en självklarhet när nu Vipers äntligen spelar i Globen, alla år på läktaren i en ödslig Teleborgshallen och nu kommer belöningen. Jag har ju åkt 50 mil för att se Vipers spela en träningsmatch i Schweiz så tio minuter efter att finalplatsen var klar hade jag bokat flyg tur och retur till Arlanda, via Riga, eftersom i princip allt var fullbokat eller extremt dyrt, säger Patrik Lundberg som inte vill missa den historiska matchen.

Annons

– Tanken på att Vipers kanske vinner SM-guld och inte vara på plats går inte att föreställa sig och helt underbart att bara följa hjärtat och vara med på plats.

I finalen väntar serievinnaren Falun. Växjö Vipers slår ur underläge. Patrik Lundberg tror att hans favoritlag har chansen.

– Det går inte att vara opartisk en sådan här match. Vipers är vinnare oavsett, men det blir SM-guld. Fortsätter Johan Roos och Eero Kosonen såhär så vinner de guldet på egen hand, säger han.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Då börjar resan mot <a href="https://twitter.com/vaxjovipers">@vaxjovipers</a> första smguld <a href="https://twitter.com/vxorydis">@vxorydis</a> <a href="https://t.co/0pxjLkxspy">pic.twitter.com/0pxjLkxspy</a></p>&mdash; Patrik Lundberg (@tjatte) <a href="https://twitter.com/tjatte/status/855324278257885186">April 21, 2017</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons