Annons

VM-backen klar för Växjö Lakers

Publicerad 11 april 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

I ett videoklipp på Växjö Lakers hemsida avslöjade sportchefen Henrik Evertsson under tisdagseftermiddagen klubbens nästa nyförvärv. Det är VM-meriterade Daniel Rahimi, tidigare bland annat Linköping och nu senast Davos, som skrivit ett treårskontrakt.

– Jag tror att det är en värvning, ett tillskott som vi kommer känna att vi har stor nytt av. Rahimi är en backtyp som vi har haft stora framgångar med tidigare, bland annat Noah Welch och Teemu Laakso. Killar som har närkampspelet som sin absoluta styrka, säger Evertsson i klippet och fortsätter:

– Det är en fysisk back som har en väldig närvaro på isen. I och med att Laaksos säsong blev som den blev så hade vi inte riktigt det i den omfattningen som vi och alla andra lag vill ha. Daniel är också en fantastisk karaktär som gör nytta i alla omklädningsrum.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons