Annons

Vöikers löfte klar för Växjö Vipers

Publicerad 13 april 2016
Foto: Växjö Vipers
Foto: Växjö Vipers

Du behöver inte alltid resa långt för att hitta nyförvärv. Växjö Vipers har gjort klart med Vöikers löfte Eric Oskarson. Den tidigare forwarden har omskolats till back och han har tagit stora kliv de senaste säsongerna enligt Vipers sportchef Johan Schönbeck.

– Han har haft en grym utveckling. Det är en spelare som är oerhört allround. Vi kommer att kunna använda honom på olika sätt, men vi utgår från att Eric är back, säger Schönbeck som också får in en högerskytt i truppen.

Annons

Eric Oskarson har gjort ett par U19-landskaper under den gångna säsongen. Redan under 2015/16 tränade han regelbundet med Växjö Vipers och han gjorde också två SSL-matcher med sin dubbellicens. Nyförvärvet vet vad han behöver jobba på för att bli en SSL-spelare.

– Jag behöver jobba med allt, men kanske framför allt att bygga på lite inför superligan. Jag tycker att jag har bra spelförståelse och är en spelförande back hittills. Jag är ju rightare och kan vara ett hot från backplats, sedan sliter jag hårt, säger Oskarson i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons