GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Waldos minnesfond ska stötta ungdomar

     Fotbollsprofilen Andreas Waldo, 27, har avlidit. Han somnade in under torsdagsmorgonen.
     Växjö • Publicerad 5 oktober 2017 • Uppdaterad 5 oktober 2017
     Andreas Waldo - med Andreas Waldos Wänner.
     Andreas Waldo - med Andreas Waldos Wänner.
     Foto: Lars-Goran Rydqvist

     För ett par år sedan fick Andreas Waldo en tumörsjukdom. Han var då redan en stor profil i den lokala fotbollen efter en fin karriär i Växjö BK och Ljungby IF.

     ”Andreas Waldos Wänner” är en nystartad minnesfond som på sikt också kan bli en stiftelse. Varje år kommer man att utse en eller flera framstående idrottsungdomar i länet som får stöd från fonden/stiftelsen. Insamlade pengar kommer också att gå till Ung cancer.

     Andreas pappa JO Waldo skriver om insamlingen på sin Facebooksida.

     ”Ett står klart – Andreas namn och person får aldrig, aldrig blir bortglömd!! Den gränslösa sorgen måste få ett annat ansikte”, skriver JO Waldo.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.