Wistén hjälte för Växjö Lakers

Publicerad 22 mars 2017

Växjö Lakers J20 fortsätter att imponera och vinna. Laget har stått för en fantastisk säsong och nu är de på väg mot en SM-semifinal.

I den första matchen i kvartsfinalserien mot Örebro, som spelas i bäst av tre matcher, klev Ludwig Wistén fram och blev hjälte för sitt Växjö Lakers.

Lakers J20 vann onsdagens match i Behrn Arena med 2-1 efter två mål av Ludwig Wistén. Han gjorde matchens första mål i powerplay knappt sju minuter in i matchen.

Hans andra mål kom tidigt i andra perioden. Örebro reducerade i den sisat perioden men kom inte närmare än så.

På fredag möts lagen på nytt - då i Växjö ishall där Växjö Lakers J20 kan säkra en semifinalplats.