GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Insändare: Gör något åt cyklisterna i Växjö

     En insändare av Ingvar Olehag.
     Växjö • Publicerad 28 april 2021
     Detta är en insändare i Vxonews. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

     Vi som går på gångbana stöter ofta på fordon med två hjul. Fordonen gör att vi som har rätten här får vika undan. Det händer för ofta. Det är för många som slarvar i trafiken. Man kör som för stunden är lämpligt, som att åka mot trafiken, på gatan som gångbanan. Jag anser denna grupp tar för stora friheter som påverkar trafikkulturen här i Växjö till en typ av anarki.

     Dessa fordon har ganska hög hastighet, jämfört med vi som går. Det är även många som inte respekterar trafikens praxis. Jag vädjar till polisen och personer som har trafikmiljön på sitt bord bör gå till handling mot denna grupp.

     Ingvar Olehag

     Håller du med eller går åsikterna isär? Har du åsikter om andra ämnen? Vi tar gärna emot debattartiklar och insändare. Skicka din text till tips@vxonews.se. Vi garanterar inte publicering. Läs mer nedan.