GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Insändare: Otryggt att vistas vid Resecentrum

     Växjö • Publicerad 7 juni 2021
     Detta är en opinionstext i Vxonews. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
     Foto: Lars-Goran Rydqvist

     Det är lustigt hur otrygg man blir så fort man gått över Västerbron från Södra Järnvägsgatan mot resecentrum. Dagtid är det inga problem utan det är tidiga mornar och fram mot kvällen det känns olustigt att vistas där. Det är hemlösa som använder hissarna som sovplats, personer som brukar droger och unga män i grupp som uppför sig våldsamt. Nästan varje morgon är det även nytt klotter på tågen.

     Ett önskvärt förslag hade varit att ge ett väktarbolag en lokal i det nya stationshuset eller varför inte ge dom lokalen som blir tom sen när pressbyrån/vänthallen flyttar in i det nya. Det skulle skapa en tryggare närvaro med väktare som snabbt kan rycka ut.

     //Pendlare på Södra Järnvägsgatan

     –––––

     Håller du med eller går åsikterna isär? Har du åsikter om andra ämnen? Vi tar gärna emot debattartiklar och insändare. Skicka din text till tips@vxonews.se. Vi garanterar inte publicering. Läs mer nedan.

     Fler debattartiklar: