GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Pettersson (AfS): Skicklig PR-kupp utav Miljöpartiet och vad vill egentligen Centerpartiet efter valet?

Insändare av Gustav Pettersson (AfS - Alternativ för Sverige), ledamot i Växjö kommunfullmäktige.
Växjö • Publicerad 22 april 2022
Detta är en insändare i Vxonews. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Under dagens presskonferens tidigt på morgonen så gick Miljöpartiet ut med att de begär ”skilsmässa” ifrån det blågröna styret på grund utav att de inte kommit överens med resten utav det blågröna styret om när nästkommande budget ska läggas.

Detta är givetvis inget annat än en väl genomtänkt PR-kupp utav Miljöpartiet. Frågan om att lämna det blågröna styret har varit uppe för diskussion sedan långt tillbaka ifrån Miljöpartiet. Att man väljer att skylla på budgeten vid presskonferensen istället för att säga rakt ut att det beror på alliansens närmande till SD beror givetvis på att man från Miljöpartiets sida inte vill få det att låta som SD har mandatet att bestämma vilken koalition Miljöpartiet ska sitta i eller inte. Den uppmärksamheten vill man inte ge SD.

Frågan är också vad Centerpartiet egentligen vill efter valet? På riksnivå har Centerpartiet i tydliga ordalag klargjort att de inte kommer ha något som helst samarbete med SD eller partier inom alliansen som samarbetar med SD. Jag är säker på att det har varit liknande diskussioner inom Centerpartiet i Växjö om hur Centerpartiet ska göra efter valet om resten utav alliansen väljer att regera med SD i Växjö kommun.

Nu är det endast en enda stor röra och väljarna måste klia sig i huvudet när de går till valurnorna.

Gustav Petersson (AfS), ledamot i Växjö kommunfullmäktige

–––––

Håller du med eller går åsikterna isär? Har du åsikter om andra ämnen? Vi tar gärna emot debattartiklar och insändare. Skicka din text till tips@vxonews.se. Vi garanterar inte publicering. Läs mer nedan.