GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Så skriver du debatt och insändare på VXOnews

     Vill du också skriva debatt eller insändare? Vi publicerar debattartiklar och insändare på VXOnews.se och i tidningen Magazinet.
     Växjö • Publicerad 27 april 2021
     Foto: Pixabay

     Magazinet och VXOnews.se publicerar varje vecka debattartiklar och insändare från läsare. Vill du också debattera, diskutera eller lyfta upp ett aktuellt ämne som berör dig? Välkommen att skicka in din text.

     Vi ser helst att debattartiklarna och insändare är max 3 000 tecken.

     Debattartiklar måste vara underskrivna med namn medan insändare kan skrivas anonymt under signatur. Däremot måste vi på redaktionen ändå ha ditt namn och kontaktuppgifter. Om du skriver för något organiserat intresse måste det framgå i din titel.

     Om du skriver rakt, personligt och argumenterar sakligt i en fråga av betydelse för våra läsare ökar chansen för publicering.

     Vi garanterar inte publicering. Texterna kan skickas till insandare@magazinet.nu eller tips@vxonews.se, dit ni också kan skicka pressmeddelanden, tips och information.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.