Annons
Familj

Martin söker kärleken igen efter Bonde söker fru

Nu kan Urshultskillen Martin Håkansson äntligen ta upp dejtandet för att finna kärleken efter att han fått ligga lågt hela hösten. När senaste avsnittet av Bonde söker fru sändes valde Mimmi på Öland att inte bjuda in Martin igen till gården. Han fick packa sina väskor och köra hem.
Urshult • Publicerad 1 december 2023
Under hela hösten har vi kunnat följa Martin Håkansson från Urshult som varit med  i tv-programmet Bonde söker fru.
Under hela hösten har vi kunnat följa Martin Håkansson från Urshult som varit med i tv-programmet Bonde söker fru.Foto: Britt-Marie Paulander

Hur har du haft det sedan inspelningarna av tv-programmet tog slut?

– Jag har valt att ligga lågt eftersom jag har haft tystnadsplikt kring vad som händer i programmet. Jag har inte fått avslöja för någon vad som hände på Öland.

Annons

Hur är det att se sig själv på tv?

– Det är en mycket speciell känsla. Det jag har varit med om är ett riktigt äventyr eftersom det känns som om hela Sverige har tittat på Bonde söker fru. Jag har försökt att inte tänka så mycket på det.

Britt-Marie PaulanderSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons