Annons
Familj

Nadine delar pysseltips på houseofstrand: Hon gillar smarta lösningar

Kosta • Publicerad 21 december 2021
Nadine Strand byggde en ljuslåda till köksbordet med några udda brädbitar hon hittade i förrådet. Med lite färg, mossa, kottar, hyacinter och torkad frukt skapade den julkänsla i köket.
Nadine Strand byggde en ljuslåda till köksbordet med några udda brädbitar hon hittade i förrådet. Med lite färg, mossa, kottar, hyacinter och torkad frukt skapade den julkänsla i köket.Foto: Britt-Marie Paulander

Nadine Strand älskar att pyssla och hon gillar att dela med sig av sina tips till andra. Antalet följare växer stadigt på hennes konton houseofstrand på sociala medier. Just nu har hon 21 500 följare på instagram.

Nadine är ständigt i farten. Hon har ingen lång startsträcka från idé till handling. Det kan handla om allt från att göra något i naturmaterial, att gjuta i betong eller att påta i trädgården. Hon tror själv att hon fått så många följare eftersom hon delar med sig av mycket tips och klurigheter.

Annons

– Jag gillar smarta enkla lösningar. Det tror jag många av mina följare har fastnat för.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Här saknas innehåll

Britt-Marie PaulanderSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons