GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Projektledaren lämnar - ”tusen tack”

     Kronoberg • Publicerad 7 april 2019
     Foto: Robin Sparf

     År 2014 startades Mot nya höjder i Kronoberg. Det började som ett tolvmånadersprojekt men har sedan dess expanderat till att bli ett nationellt projekt med satsningar i Kronoberg, Gävleborg och Gotland.

     Marcus Brunskog har varit projektledare för Mot nya höjder sedan starten. Han lämnar nu för nya äventyr.

     ”Under dessa år har jag fått äran att träffa oändligt många brinnande eldsjälar som tillsammans har tagit våra län mot nya höjder. Jag är övertygad om att Maker tour – Mot nya höjder kommer fortsätta att växa genom glädje, nyfikenhet och mod även i framtiden. Tusen tack för dessa år”, skriver han på Maker tour - Mot nya höjders Facebooksida.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.