GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Håll i hatten-det blir festival!

     Korrö • Publicerad 16 juli 2021 • Uppdaterad 16 juli 2021
     Anders Smedenmark, producent för Korrö Folkmusikfestival, ligger lite efter i schemat men en festival blir det.
     Anders Smedenmark, producent för Korrö Folkmusikfestival, ligger lite efter i schemat men en festival blir det.
     Foto: Privat

     Förra året var Korröfestivalen digital. Även i år är den corona-anpassad, men det blir festival och det blir live. Producent och festivalgeneral Anders Smedenmark berättar hur de tänker sig årets musikfest.

     – De som är bokade än så länge är Hoven Droven, Triakel och en ganska ny konstellation som heter Breda gatan, med några välkända folkmusiker. Sen spelar Musica Vitae och Nordic tillsammans, de har varit på någon turné tillsammans innan och nu kommer de till oss. Sen är det en dansk duo som heter Fromseier Hockings och en ung tjejduo som heter Vågspel, säger Anders Smedenmark.

     Stina RosénSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.