Annons
Kultur

Dansbandslegender gästar Palladium

Under vinjetten Dansbandseliten så uppträder Lasse Sigfridsson, Christina Lindberg och Mona G på Palladium under lördagen. Initiativtagare och arrangör är Lammhultsbon Jeanette Johansson von Cedric.
– Det här är det största som hänt inom dansbands- och countrymusik i Växjö på länge.
Växjö • Publicerad 28 oktober 2023
Lasse Sigfridsson och Christina Lindberg är två av artisterna på konserteventetDansbandseliten som kommer till Växjö på lördag.
Lasse Sigfridsson och Christina Lindberg är två av artisterna på konserteventetDansbandseliten som kommer till Växjö på lördag.Foto: Sofie Ragnarson

Tre dansbandslegender och ett band bestående av Elvisfantaster. Det är konceptet för Dansbandseliten, där Lasse Sigfridsson, Christina Lindberg och Mona G delar scen under en kväll tillsammans med bandet Elvis4Ever.

– Jag tror mycket på det här. Lasse, Christina och Mona är både underbara personligheter och framgångsrika artister. I somras fick jag till exempel äran att dela ut en Platinaskiva till Christina för låten Flodens strand, berättar Jeanette.

Annons

Lasse och Christina har uppträtt mycket tillsammans tidigare och när de nu kompletteras med Mona G och Elvis4Ever så bildas ett nytt turnékoncept.

– Ja, vi planerar en turné framåt våren. Bland annat är redan tre konsertkvällar bokade i Jönköping, Malmö och Älmhult i mars.

Men först ut nu på lördag är Växjö är Palladium, en perfekt plats för den här typen av evenemang menar Jeanette.

– Palladium är en jättemysig lokal. Med sin stämningsfulla salong borde den användas till ännu fler konserter.

Här saknas innehåll

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons