GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     För första gången berättar Josefine Frankner om hur hon blev Kristi bruds slav

     Det som började med gemenskap och optimism i den idylliska byn Knutby urartade totalt. Josefine Frankner blev Kristi bruds allra närmaste tjänarinna. Hon är också mamma till den 17-åriga flicka som blev sexuellt utnyttjad av en pastor.
     Kultur • Publicerad 18 april 2021 • Uppdaterad 27 april 2021
     Cecilia Gustavsson och Josefine Frankner har tillsammans skrivit boken ”Kristi bruds slav”.
     Cecilia Gustavsson och Josefine Frankner har tillsammans skrivit boken ”Kristi bruds slav”.
     Foto: Joel Nilsson

     Knutby och Filadelfiaförsamlingen har fått ett uppsving i aktualitet. HBO Nordic släppte nyligen sin dokumentärserie ”Knutby: I blind tro” och nu släpps boken ”Kristi bruds slav”, som handlar om Josefine Frankners tid i sekten, nära Åsa Waldau.

     Läs mer på Smålandspostens premiumsajt Vxoweek.se

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.