Annons
Kultur

LinneaTeatern är tillbaka nästa sommar

Växjö • Publicerad 30 juni 2021
Sommaren 2020 kunde LinneaTeatern spela ”Arnbergs korsettfabrik”.
Sommaren 2020 kunde LinneaTeatern spela ”Arnbergs korsettfabrik”.Foto: Thomas Hedrén

Hösten 2020 var det tänkt att LinneaTeatern skulle sätta upp två föreställningar, ”Emil i Lönneberga” och ”Guys and Dolls”.

– Vi har tyvärr på grund av pandemins utveckling och de rådande publikrestriktionerna blivit tvungna att ställa in föreställningarna i höst, berättade Cecilia Lindblom, ordförande i LinneaTeatern, när beslutet togs att ställa in.

Annons

Förhoppningen var att kunna genomföra föreställningarna någon gång under 2021 i stället. I nuläget planeras bägge föreställningar till i höst.

LinneaTeatern kommer även tillbaka nästa sommar och då med komediföreställningen ”Carnegiehjälten - en hjälte utan flyt”.

I föreställningen får vi möta gamle direktör Otto Grönberg som står i beråd att gifta sig med unga Ann-Marie Sterne. Otto låter påskina att han räddat Ann-Maries liv och Ann-Marie tror på honom trots att det egentligen inte är sant. Detta leder till många roliga och otroliga förväxlingar mellan alla personer i pjäsen. Pjäsen fodrar högt tempo, vilket tämligen borde göra att den passar som sommarteater.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons