Annons
Kultur

Nanne Grönvall hyllar Tina Turner i Växjö

Växjö • Publicerad 11 december 2023
Nanne Grönvall ska hylla Tina Turner.
Nanne Grönvall ska hylla Tina Turner.Foto: Håkan Larsson

Nästa år åker på Nanne Grönvall ut på en ny turné. Det blir en hyllningsshow till Tina Turner och under titeln ”The Best” ska Nanne Grönvall bjuda publiken på en musikalisk resa genom Tina Turners mest älskade låtar som har inspirerat Nanne genom hela sin egna karriär.

Den 16 november nästa år kommer hon till Växjö konserthus.

Annons

– Tanken på att göra en hyllningsshow till Tina Turner har funnits länge. Hennes energi gick rätt genom tv-rutan när jag såg henne som barn, och likaså när jag såg henne live som vuxen. Hon har alltid varit en stor inspirationskälla för mig, musikaliskt såväl som artistiskt, med sin kärlek till musiken, livskraften och publiken, säger Nanne Grönvall.

Hon kommer till Kronoberg redan i höst men då på kyrkoturné tillsammans med Peter Grönvall och Maria Rådsten från One More Time. Den 8 november kommer de till Equmeniakyrkan i Ljungby.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons