Annons
Kultur

Nina, 25, har chans till stort stipendium

25-åriga Nina Bengtsson Linnér från Växjö har chans att vinna ett musikalstipendium på 20 000 kronor.
Växjö • Publicerad 28 oktober 2022

Här saknas innehåll

Varje år delar produktionsbolaget Tocca Entertainment ut stipendium till en, ibland två, aspirerande musikalartister. Häromdagen presenterade produktionsbolaget de åtta personer som är i toppuppslutningen med chans att få stipendiet. Med på listan är Nina Bengtsson Linnér, 25 år, från Växjö.

Fakta

Tocca Entertainments musikalstipendium

”Vi brinner för musikal som konstform och arbetar ständigt för att lyfta fram nya svenska talanger. Därför har vi instiftat ett musikalstipendium som är fritt att söka för dig som är aspirerande musikalartist, går en musikalutbildning på gymnasienivå eller högre och är max 25 år gammal.

Stipendiet på 20 000 kr delas ut årligen till 1-2 stipendiater.”

Källa: Tocca Entertainment

”Nu har vi sållat ner ansökningarna till åtta fantastiska ungar artister och nu börjar juryarbetet på allvar. Inom några veckor avslöjar vi vem årets stipendiat blir, som får ta emot 20 000 kronor för att vidareutveckla sig inom just musikal” skriver Tocca Entertainment på sitt Instagramkonto.

Nina Bengtsson Linnér.
Nina Bengtsson Linnér.Foto: Lena Gunnarsson
Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons