GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Succé för allsångspremiären - smittsäkert och smockfullt

     Växjö • Publicerad 20 juli 2021
     Väninnorna Inga-Britt Hultqvist, Ulla-Britt Nyström, May Stridh och Maj Karlsson sjöng med emfas under allsången i Växjö.
     Väninnorna Inga-Britt Hultqvist, Ulla-Britt Nyström, May Stridh och Maj Karlsson sjöng med emfas under allsången i Växjö.
     Foto: Anna Nordström

     Under den ljumna måndagskvällen var det allsångspremiär i Linnéparken. Och vilken succé det blev.

     – Den här sommaren kommer vi alltid att komma ihåg, när vår oro, ilska och förtvivlan kunde börja släppa. Det känns extra roligt att få ge sig ut och inviga sommaren på bästa sätt, med allsång i Växjö, sa Magnus Carlsson.

     Läs mer och se bilder från allsångspremiären på vår specialsajt VXOweek.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer