Tennessee Tears utslagna i Mellosemin

Tennessee Tears från Åseda tog sig till semifinal i Melodifestivalen men blev utslagna i kampen om de fyra sista finalplatserna.
Åseda/Örnsköldsvik • Publicerad 4 mars 2023
Tennessee Tears i semifinalen av Melodifestivalen 2023.
Tennessee Tears i semifinalen av Melodifestivalen 2023.Foto: Alma Bengtsson/SVT Melodifestivalen

Tennessee Tears som består av Åsedaborna Tilda Feuk och Jonas Hermansson skrällde sig vidare från deltävlingen i Linköping med låten ”Now I know” för några veckor sedan. Under lördagen tävlade de i semifinalen i Örnsköldsvik men duon lyckades inte få tillräckligt med röster för att vara en av fyra akter som tog sig till finalen i Friends Arena nästa vecka.

När en av två röstningsomgångar var klara presenterades de fyra artister som hade fått flest röster. Det var Kiana, Theoz, Nordman och Mariette. Tittarna fick sedan nya röster i Melloappen och kunde påverka utgången. Men Tennessee Tears lyckades inte få tillräckligt med röster för att ta sig till final.

Det var Nordman, Theoz, Kiana och Mariette som tog de fyra sista finalplatserna. Tennessee Tears var åtta poäng från att gå vidare till final.

Fakta

Resultat i semifinalen

1. Nordman - Släpp alla sorger

2. Theoz - Mer av dig

3. Kiana - Where did you go

4. Mariette - One day

5. Tennessee Tears - Now I know

6. Victor Crone - Diamonds

7. Melanie Wehbe - For the show

8. Elov & Beny - Raggen går

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.