Annons
Nöje

Timo Räisänen nya julturne har premiär på Herrgård de luxe

Artisten Timo Räisänen återkommer till Småland och Herrgård de luxe, Osaby säteri nu på söndag. Då med konserten ”Julen enligt Timo”.
Växjö • Publicerad 11 december 2021
Dags för Timo Räisänen att dra på tomterocken.
Dags för Timo Räisänen att dra på tomterocken.Foto: Jonatan Fernström

Det blir premiär för Timo Räisänen konsert ”Julen enligt Timo” på söndag. Herrgård de luxe, Osaby säteri, står för lokalen.

– Det är ett skithäftigt ställe med härligt folk! Det är kul att ett ställe utanför en stad kan lyckas dra till sig så mycket publik, säger Timo Räisänen.

Annons

Efter premiären fortsätter turnén i ett högt tempo. Han kommer genomföra tio konserter på tolv dagar.

Timo Räisänen turnerade med ”Julen enligt Timo” redan för två år sedan och då spelade han på Kafé de luxe. I fjol kom skivan, men någon turné då blev det såklart inte.

– Det är en ambitiös produktion med gammalt och nytt, känt och okänt. Mycket orkester. Jag älskar att sjunga ”O helga natt”, sedan kör jag lite egna låtar som ”Jul över Haga” och ”December”. Det får spreta!

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Adam SjöborgSkicka e-post
Marie MagnussonSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons