Annons

Växjöföretaget med i Michelins nya satsning

Växjö • Publicerad 27 juni 2018
Foto: Pressbild

Det internationella däckföretaget Michelin introducerar sitt nya segment av roadracingdäck på den nordiska marknaden. Däcken kommer att distribueras via Däckproffsen i Växjö, som dessutom kommer att vara med att utveckla verksamheten och distributionen av det nya segmentet.

– Vi har varit med länge som distributör av Michelin WRC Rally och Banracing-däck. Vi älskar racing och tar nu chansen att börja arbeta även med Roadracing då Michelin tagit fram vad som i Europa redan visat sig vara en vinnande produkt, säger Thomas Carlsson, VD och delägare av Däckproffsen, i et pressmeddelande.

Michelin inleder också ett samarbete med det nystartade svenska motorcykelteamet 32 Racing och Jari Tuovinen, Swedish Superbike Champion 2017. Han väljer att byta däckmärke mitt i brinnande säsong.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons