Annons
Nöje

Tone Sekelius om ”Let's dance”-äventyret: ”Vet inte vad jag gett mig in på, men det känns skitkul”

Tv • Publicerad 12 februari 2023

Här saknas innehåll

I mars drar nästa säsong av ”Let's dance” i gång. Tone Sekelius från Växjö är en av de medverkande. När chocken över att ha kommit med i programmet lagt sig började Tone inse vad hon sagt ja till.

– När jag tänker på att jag ska dansa pardans, foxtrot och sådant... Nej men jag får panik, vet inte vad jag har gett mig in på. Det känns skitkul och jag är taggad men jag är inte särskilt erfaren inom de dansstilarna. Däremot är jag målinställd och går in med hela min kropp och själ.

Annons

Vad har du för relation till dans?

– Det är skitkul, men jag dansar mest på egen hand. Fuldansar varje dag hemma faktiskt och gillar att dansa på klubb. Sedan var jag med i en del musikaluppsättningar hemma i Växjö som yngre, så jag kan lära mig koreografi. Men det var inte riktigt de stilarna som vi kommer dansa nu i programmet.

Än så länge har hon ingen aning om vem hennes danspartner är.

– Jag kan inte ens tänka på premiären än, det är för långt bort. Förra året hejade jag på Filip Dikmen.

Vad är du mest taggad på?

– Modern dans och tango - det är så sensuellt och lekfullt! Mina styrkor är nog min hållning och ståtlighet. Min svaghet däremot, det är snabba steg. När fötterna ska gå riktigt snabbt, det har jag svårt för...

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons