Annons
Nöje

80- och 90-talsfest arrangeras i Växjö

Växjö • Publicerad 21 mars 2024
Lili och Susie, Nordman och Emilia är tre av akterna under Greatest 80s & 90s. Bilden är ett collage.
Lili och Susie, Nordman och Emilia är tre av akterna under Greatest 80s & 90s. Bilden är ett collage.Foto: Peter Knutson/Universal/Johan Carlén

I november och december åker Greatest 80s & 90s ut på turné i Sverige. Bland artisterna som medverkar finns Nordman, Emilia som gjorde ”Big Big World”, Secret Service som ligger bakom ”Oh Susie” och Lili och Susie. Den 12 december kommer turnén till Växjö konserthus.

– Vi är otroligt glada att kunna erbjuda den svenska konsertpubliken den här smällkaramellen av hits och fantastiska artister. Det här är verkligen turnén med bara hits och originalartister. Julshowen med bara hits, helt enkelt, säger Peter Besterman, en av turnéproducenterna.

Andra artister som uppträder är Lasse Lindbom, Snowstorm som har superhiten ”Sommarnatt”, Factory med ”Efter Plugget” samt Svenne Rubins.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons