Annons
Nöje

After Shave-duon kommer till Växjö

Växjö • Publicerad 19 september 2021
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: JAN ELLSINGER

Snart öppnar Sverige igen och bara dagar efter restriktionerna dragits tillbaka kan man samlas och skratta på Växjö teater. Det är Per Fritzell och Jan Rippe som ger sig ut på turné med en Ofattbar Orkester. Det blir en show på två och en halv timme i två akter med paus.

”Gott & Blandat är en föreställning där Per Fritzell och Jan Rippe släpper loss sina gubbar i full frihet efter ett drygt år i karantän. Gubbar vi känner igen och kanske även lite nya figurer dyker upp, men de tar det från början. 1975 träffades de två nybakade studenterna i en föreläsningssal på Chalmers. Dom hamnade bredvid varandra, längst bak i salen och sen dess har de följts åt på en slingrig men rolig bana genom åren. Den banan får vi följa i en salig blandning av komik, ”dans”, sång och musik tillsammans med Den Ofattbara Orkestern”, skriver arrangören AMJ Produktion i ett pressmeddelande.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons