GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Alla ekologiska val gör skillnad, stora som små

     Årets seminarium kommer att ske digitalt, i stället för i Växjö konserthus som det brukar. Programledare är Ulrika Brydling, ekokocken och sommeliern som älskar mat som är producerad på ett hållbart och rättvist sätt.
     – Det här är ämnen som jag brinner för, jag är så intresserad och har själv ganska stor kunskap i ämnet då jag arbetar med frågorna, berättar Ulrika Brydling.
     Kronoberg • Publicerad tisdag 19:30
     Ulrika Brydling brinner för hållbarhet och ekologiska livsval.
     Ulrika Brydling brinner för hållbarhet och ekologiska livsval.
     Foto: Helene Pe

     Seminariedagarna sänds live från en studio i Växjö.

     – De flesta seminarium kommer att följas av panelsamtal där gästerna får delta. Själv tycker jag att det känns otroligt spännande, jag är nyfiken på många föreläsningar. Man kan aldrig bli fullärd!

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.