Annons
Nöje

Årets manliga komiker till Växjö

Växjö • Publicerad 5 december 2021
Foto: Morgan Norman

Anders "Ankan" Johansson till Växjö

Nästa höst gör Anders "Ankan" Johansson, som förra året utsågs till årets manliga komiker, sin första soloshow Alla känner Ankan. Den 9 december 2022 kommer han till Växjö Teater.

Annons

Det är en enmansföreställning om att leva och ta sig igenom livet, vilket Anders “Ankan” Johansson kommer lyfta genom att ta upp både svåra och lättsamma ämnen.

– Jag får ofta höra att jag bjuder på mig själv och det är såklart roligt att höra. Detta har lett till att människor som jag inte känner tror att de vet allt om mig. Men media visar ju bara upp en liten del av det man är. Det kan uppfattas som att jag som komiker har långt till de delar av livet som är lite svårare att skoja om. Alla känner Ankan kommer vara en väldigt rolig föreställning men som även tar upp det där som är lite besvärligt. Det blir personligt men inte privat som man säger, säger Anders “Ankan” Johansson och fortsätter:

– Jag är glad i mitt liv. Men det innehåller en massa besvär, ångest och problem. Det liksom gör liv. Det är en ynnest att få skoja om allt, ge skiten färg och måhända ett litet uns av mening.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons