Annons
Nöje

Artisten från Växjö vann fint pris

Publicerad 15 november 2021

I fredags usågs vinnarna i Musikförläggarnas Pris 2020 och 2021 på Grand Hôtel i Stockholm. En av vinnarna blev Moa Carlebecker från Växjö vars artistnamn är Cazzi Opeia.

Cazzi Opeia utsågs till Årets internationella framgång 2021 efter att hon rönt enorma framgångar inom K-popvärlden.

Annons

– Åh wow vilken enorm ära det är att vinna denna utmärkelse. Jag känner mig stolt över att bli en i raden av dessa fantastiska låtskrivare och tidigare pristagare. Det här priset får mig att vilja fortsätta skriva fler grymma låtar och göra min grej, sade Moa “Cazzi Opeia” Carlebecker när hon tog emot sitt pris på scen.

Musikförläggarnas Pris delas ut till årets mest framstående låtskrivare, textförfattare och kompositörer.

Cazzi Opeia ska enligt uppgifter till Aftonbladet även vara klar för Melodifestivalen nästa år. SVT har inte bekräftat vilka artister som får chansen att ställa upp i tävlingen än.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons