Annons
Nöje

Bandet jubilerar – planerar konsert i Växjö

Växjö • Publicerad 12 april 2021
Foto: Robin Berglund

Sven Ingvars firar 65 år som band och ger sig ut på en jubileumsturné. "Sven Ingvars – En liten bit av Värmland” blir en show som väntas åka på turné i slutet av året. Den 27 november planerar bandet en spelning i Växjö Konserthus.

– En liten eller stor bit av Värmland eller Sverige, det låter jag andra avgöra, men det beskriver på sätt och vis precis vad vi är, vi är sprungna ur den värmländska myllan och det varken ska eller vill vi tvätta bort. Allt det vi är, allt vi har varit ska rymmas i det vi gör nu. Ett jubileum ser jag som en sorts summering av den energi, kärlek, själ och hjärta alla tidigare medlemmar i bandet bidragit med, jag tror att det är det som gör att vi vibrerar än idag och således lever vidare, säger Oscar Magnusson, frontfigur i bandet sedan 2017.

På nyårsafton 2020 släppte Sven Ingvars den nya låten ”Röda trådens slut”. Den har spelats flitigt på radion och blev Sven Ingvars 54:e låt som gick in på Svensktoppen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons