Annons
Nöje

Barnens favoriter till Växjö

Växjö • Publicerad 3 maj 2021
Foto: Jonas Carlson Almqvist

Förra året lanserade Ving ”Hemester med Lollo & Bernie” i samarbete med Nordic Choice för de många barnfamiljer som fick semestra på hemmaplan.

I sommar blir maskotarna och Kids Club fasta inslag på tre hotell i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessutom åker de ut på Sverigeturné.

Annons

I samband med turnén kommer Lollo & Bernie till Växjö. Den 2-4 juli kommer de att finnas på Quality Hotel Royal Corner i Växjö. På hotellet kommer det bland annat anordnas Lollo & Bernies Mini Disco, tipspromenad och Lollo & Bernie Show för hela familjen.

– Man kan inte låta bli att le när Lollo & Bernie gör entré. Som vilka världsstjärnor som helst så intar de rummet och ger allt. Sommaren 2020 och under vinterhalvåret har barnen kunnat träffa dem på ett antal utvalda hotell i Sverige och Norge, men nu har tiden kommit för en ordentlig turné. Det har blivit dags för ”Lollo & Bernie On Tour”, säger Nordic Choice Hotels ägare Petter Stordalen.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons