Annons
Nöje

Belieber: "Jag grät igenom första fem-sex låtarna"

Publicerad 30 september 2016
Foto: Privat
Foto: Privat

Under torsdagen uppträdde Justin Bieber på ett fullsatt Tele2 Arena. En av drygt 40 000 i publiken var 27-åriga tvåbarnsmamman Sara Brundin från Växjö, som är lyrisk så här dagen efter.

– Den var magisk. Att vara i ett sådant sammanhang där man får se någon uppträda och beröra så många på olika sätt var skithäftigt, säger hon.

Annons

Justin Bieber har kritiserats av många för att ha verkat energilös och loj. Vissa uppgifter gör gällande att världsstjärnan är sjuk och många av låtarna framfördes med hjälp av playback.

– Jag kan se vad de menar. Han ska uppträda flera dagar i rad så det kändes genomtänkt att han inte skulle anstränga sig så pass mycket. För min personliga upplevelse var det helt okej ändå för det var häftigt och han bjöd på show.

Hon var där med sin pappa, som var imponerad av showen, trots att han egentligen bara lyssnar på "Swedenrock-musik".

Vad var det bästa med spelningen?

– Det bästa var kontrasten mellan playback, där han bara sjöng några meningar, till fix och trix och att få höra djupet, hans röst och vad han menar i sina texter när han väl sjöng själv. Jag var så starstrucked i början så jag grät igenom första fem-sex låtarna, säger Sara Brundin.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons