Annons
Nöje

”Beyoncé” till Växjö

Växjö • Publicerad 20 juli 2020
Växjö Teater.
Växjö Teater.Foto: Tekla Höckert

Humoristen och konstnären Charlotta ”Beyoncé” Björck uppträder i Växjö i höst. Den 1 oktober väntas hon komma till Växjö Teater med liveshowen ”MAMAGOALS osv”.

"MAMAGOALS osv är en stunds avkoppling och eftertanke tillsammans med Charlotta Björck och ett piano. Hon bjuder inte bara på utomordentligt legitimt gnäll utan också ömsinta reflektioner kring föräldraskapet och dess för- och nackdelar. Med en fantastisk mix av beats, skönsång och en del primalskrik blir stunden med Charlotta en stund du ev. bör försöka glömma, men som du mer sannolikt kan komma att minnas. För evigt”, står det i evenemangsbeskrivningen.

Charlotta, vars alias Beyoncé Björck beskrivs en motrörelse för allt som är icke-perfekt, var nominerad till Det svenska humorpriset 2018.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons