Annons
Nöje

Blandade känslor när Wiktoria kommer till Växjö

Växjö • Publicerad 15 augusti 2019
Foto: Pressbild

Popstjärnan Wiktoria debuterade i Melodifestivalen 2016 med låten "Save me" och år 2017 tävlade hon med låten "As I Lay Me Down". I år kvalade hon sig direkt till final med den känslosamma balladen ”Not With Me”. Alla dessa låtar och hennes nya singel OMG kommer hon att bjuda på när hon uppträder på Rix FM-festival i Växjö.

– Det kommer att bli dans, glädje men också lite ledsamt i och med att jag kommer att köra ”Not With Me”. Lite blandat helt enkelt, säger Wiktoria.

Annons

Det är fjärde gången som Wiktoria åker på turné med Rix Fm och det är andra gången hon följer med till stoppet i Växjö.

– Sist jag var i Växjö så minns jag att det spöregnade. Men det var väldigt mycket folk på plats så det var väldigt roligt ändå.

Då hoppas du kanske på lite bättre väder denna gång?

– Ja, och att jag får se alla Växjöbor i publiken.

Utöver konserterna med Rix FM har Wiktoria flera egna spelningar inbokade i sommar. Till hösten vill hon skapa ny musik och i vinter åker hon på julturnén Christmas Night tillsammans med John Lundvik, Tommy Nilsson och Elisa Lindström.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons