Annons
Nöje

Böréns trädgård gästas återigen av kändisar - dubbelt upp i år

Växjö • Publicerad 27 maj 2021
Arkivfoto på Erik Börén.Foto: Ebba Sund

Förra året firade humorprofilen Erik Börén, som driver Standup Palladium i Växjö, sin 40-årsdag genom en tillställning i samarbete med TrädgårdsLive. Magnus Betnér gästade hans trädgård och underhöll 45 gäster.

Under torsdagsförmiddagen gick Erik Börén ut med att han kör show i sin trädgård i år igen, den 24 juli.

Annons

”Med alla turer om hur vi ska få kultur och underhållning till oss öppnas trädgården upp igen. Denna afton bjuds det både på skratt och musik, då underbara artisten Jens Lekman och komikern Jonas Strandberg tittar in.

Jens Lekman har i snart tjugo år varit en av de mest intressanta musiker i Sverige. Han blandar upp finstämd pop med finurliga och egensinniga texter. Jens har alltid gått sin egen väg och skapar ständigt intressanta projekt. Senast upplevde man det på skivan Correspondence, där han och Annika Norlin brevväxlar till varandra genom musiken. Det är en ära att han kommer hit till trädgården.

Komikern Jonas Strandberg skulle man kunna säga är standupens svar på Jens Lekman. En egen stil som ingen kan kopiera och med underfundiga tvister i sina skämt gör att man bara gillar denna kille. Han har synts i Släng dig i brunnen och man hör honom i podcasten Rätt upp i verkligheten.” står det i evenemangsbeskrivningen.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons