Annons
Nöje

Cazzi Opeia uppträder under Karl-Oskardagarna

Nöje • Publicerad 11 juli 2022

Här saknas innehåll

Moa Carlebecker, som går under artistnamnet Cazzi Opeia, från Tävelsås har haft stora internationella framgångar. Men fram till Melodifestivalen 2022 var hon relativt okänd i sitt hemland.

Det blev ingen vinst i Melodifestivalen. Men däremot i American Song Contest. Moa Carlebecker och ”Idol”-juryprofilen Andreas Carlsson är låtskrivarna bakom det vinnande bidraget ”Wonderland” som framförs av Alexa.

Annons

– Alexa är en så grym artist, det kändes redan från början som att det nog skulle kunna gå hem i USA. Mixen mellan k-pop och västerländskt känns helt rätt, säger en glad Moa Carlebecker när vi gratulerar henne till vinsten.

20 augusti spelar Cazzi Opeia på Karl-Oskardagarna i Växjö.

– Jag längtar efter att få spela i Växjö så mycket! Kom och kolla alla kronobergare, lyssna på ”I can't get enough” och sjung med, det kommer att bli en kul poppig show. Folkfest! Vi ses i augusti!

Foto: Julia Dansarie
Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons