Annons
Nöje

Charlotte Perrelli blir tv-kommentator

Tel Aviv • Publicerad 13 maj 2019
.
.Foto: Filip Sjöfors

För 20 år sedan vann Charlotte Perrelli Eurovision Song Contest i Israel. Nu är hon tillbaka i landet för att kommentera tävlingen i SVT:s direktsändningar.

Växjös John Lundvik framför Sveriges bidrag i årets Eurovision Song Contest. Tävlingen kommer att kommenteras av Edward af Sillén och Hovmantorpsbördige Charlotte Perrelli.

Annons

– Det här ska bli väldigt roligt att få göra. Att få komma tillbaka till Eurovision i en helt annan roll och dessutom få jobba med Edward igen. Det kommer garanterat bli mycket skratt och jag hoppas tittarna kommer att gilla oss som duo, säger Charlotte Perrelli.

Hon vann Eurovision Song Contest 1999 med "Take Me To Your Heaven". Då avgjordes tävlingen i Jerusalem och nu är det i Tel Aviv. Charlotte Perrelli kommenterar tillsammans med Edward af Sillén som leder tittarna genom bidragen för nionde gången.

– Det känns urkul att få återvända till båset och leda tittarna genom årets roligaste, mest galna musiktävling. Att få Charlotte med mig, tillbaka till den historiska mark där hon för exakt 20 år sedan vann guldet, känns underbart, säger Edward af Sillén.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons