Annons
Nöje

Cirkus sätts upp i Växjö konserthus

Växjö • Publicerad 29 juli 2019
Foto: Johan Christensen

I höst åker Cirkus Cirkör ut på en lång turné med den nya föreställningen Bloom. De besöker bland annat Borås, Göteborg och Växjö.

Publiken bjuds in till en värld full av blommor, klassisk musik och cirkus. Det är fem internationella talanger som utgör ensemblen till familjeföreställningen. Det blir bland annat balansering sex meter ovanför marken, parakrobatik, trapets och rep, flygturer genom luften och artister som hänger i sina tänder.

Annons

”Rädslan för att misslyckas hindrar människor från att våga prova. Rädslan för det okända hindrar oss att påbörja nya äventyr. Rädslan för att sticka ut hindrar oss från att vara oss själva fullt ut. Bloom är en hyllning till lust, rörelse, tillit och omtanke.” säger Blooms regissörer Sade Kamppila och Julien Auger.

Den 29 oktober sätts Bloom upp på Växjö konserthus.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons