Annons
Nöje

Då har Stjärnorna på slottet premiär

Publicerad 28 december 2017
Bosse Parnevik, Ann-Louise Hanson, Regina Lund, Marianne Mörck och Peter Jöback.
Bosse Parnevik, Ann-Louise Hanson, Regina Lund, Marianne Mörck och Peter Jöback.Foto: Mattias Ankrah/SVT

I slutet av juli och början av augusti spelades årets säsong av det populära SVT-programmet Stjärnorna på slottet in.

Den tolfte säsongen spelades in på Teleborgs slott i Växjö och deltagarna är Peter Jöback, Marianne Mörck, Ann-Louise Hansson, Regina Lund och Bosse Parnevik.

Annons

På lördag, den 30 december, har programmet premiär och inleds med Peter Jöbacks dag. Programmet släpps klockan 02.00 på SVT Play och visas i SVT 1 klockan 20.00.

– Det blir både spännande och gripande dagar på slottet. Vi är extra glada över bredden av både genrer och generationer på våra stjärnor som sträcker sig från 30-talisten Bosse Parnevik till 70-talisten Peter Jöback, säger SVT:s projektledare Ulrika Midunger i ett pressmeddelande.

Det utlovas berättelser om livsöden, händelser och hemligheter som stjärnorna aldrig tidigare har delat med sig av . Men också mycket skratt och aktiviteter.

Årets köksmästare är lokala kocken Edin Dzemat, som bland annat varit lagkapten för det svenska kocklandslaget och vann 2016 års ”Kockarnas Kamp”.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons