Annons
Nöje

Då släpps biljetterna till Melodifestivalen i Växjö

Växjö • Publicerad 16 oktober 2023
Mellonostalgi i Växjö. Bilden är ett collage.
Mellonostalgi i Växjö. Bilden är ett collage.

Växjö är en av orterna som kommer att ta emot Melodifestivalen under 2024. Den 17 februari avgörs deltävling 3 i Vida Arena.

Nu är det klart att biljetterna till deltävlingen och flera genrep kommer att släppas den 6 november.

Annons

– Det är ju ett tillfälle att skapa en härlig folkfest i hela staden. Vi tror och hoppas att många av Växjöborna och hitresta besökare ska känna av stämningen och få möjlighet att uppleva Sveriges kanske mest glittriga evenemang på andra sätt också, säger Sara Almkvist, VD på Växjö & Co.

De två senaste gångerna Växjö har varit arrangör har vinnaren inlett sin resa i Vida Arena. 2012 var det Loreen och 2017 var det Robin Bengtsson.

– Självklart hoppas vi på ett starkt startfält med en blandning av artister som kan locka en bred publik till Vida Arena. Skulle vi dessutom lyckas få fram ännu en slutlig vinnare av Melodifestivalen 2024 är det en extra fjäder i hatten, säger Sara Almkvist och Catharina Rydberg Lilja, kommunchef i Växjö, i ett pressmeddelande.

Aftonbladet har redan börjat avslöja artister som kommer att tävla i Mello nästa år. De fyra första namnen är Lasse Stefanz, Smash into Pieces, Dotter och Liamoo.

Här saknas innehåll

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons