Annons
Nöje

De är Lundviks segervapen i Mello

Stockholm/Växjö • Publicerad 8 mars 2019
Foto: Stina Stjernkvist/SVT

John Lundvik har två år i rad hyllats för sina bidrag i Melodifestivalen. I år står han dock inte själv på scenen. Han backas upp av fyra fantastiska körtjejer, som bidrar med energi, kraft och gospeltoner i bidraget ”Too Late For Love”.

– Jag ville hedra melodifestivalen genom att ta in de bästa sångerskor jag kunde hitta. I och med att Melodifestivalen från början är en låttävling och en sångtävling, säger John Lundvik.

Annons

Han ringde till Paris Renita och sa att han ville ha ”the best of the best” eftersom hon har stor kunskap om gospelgrupper runt om i världen.

– Hennes svar var ”How much money do you have?”. Tänk inte på pengarna, bara ta de bästa personligheterna med de bästa rösterna du vet svarade jag, säger Lundvik med ett skratt.

I kören finns, förutom Paris Renita, Ashley Haynes från Washington DC, Loulou Lamotte från Malmö och Dinah Yonas Manna från Stockholm.

– Vi har så roligt tillsammans och jag tror att det syns på scenen när vi står där. Vi har kul på riktigt.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons